Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

DUS'en

Velkommen

Vi vil gerne fortælle jer lidt om hvad vi tilbyder som DUS og hvordan vi sammen med skolen vil gøre alt for at skabe de bedste rammer for jeres børn. Efter skolereformen er der sket en del på måde vi strukturer os på i DUS og skole. Vi prøver hele tiden, at gøre vores bedste for at tilpasse os de forandringer som omverdenen byder os. For at vi kan gøre det bedste og blive endnu bedre er vi afhængige af et GODT samarbejde, med JER. I er derfor altid velkommen til at ringe eller skrive til os, om stort og småt J

DUSSEN

DUS er et tilbud til børn fra 0. klasse op til 3.klasse. Der er et fritidstilbud til børnene som har til formål at skabe nogle gode trygge og udviklende rammer for jeres børn. Vi arbejder i DUS med seks pædagogiske temaer:

 • Barnets alsidige personlige udvikling
 • Sociale kompetencer
 • Sprog
 • Krop & bevægelse
 • Naturen & naturfænomener
 • Kulturelle udtryksformer og værdier

Herudover vægter vi at give børnene et fristed med STOR mulighed for medinddragelse og tid til at LEGE!

 

Mini-DUS

Er et tilbud til førskole børn som starter 1. marts hvert år. Vi er så heldige at have mulighed for at give børnene en rigtig god overgang til 0. klasse. I perioden fra marts benytter Mini-Dussen vores DUS-lokaler (gamle skole bygning) som deres base. Under forløbet vil der være et tæt samarbejde med vores lokale børnehave Fuglereden (eller andre børnehaver) og skolen.

Dagligdagen

Vi har morgen-DUS hver morgen fra kl. 06:15 til 07:50. I morgen-DUS er der mulighed for at spise eget medbragt morgenmad. Helle er vores faste morgenpædagog og hun er der alle dagene og er som udgangspunkt ikke en del af eftermiddagen.   

Om eftermiddagen er Dussen åben alle dage fra 12.00-16.45.

Vi bruger Aulas komme/gå system i Dussen til at registrere børnene og som kommunikationsredskab med forældrene.

 

Aktiviteter i DUS'en

Der vil i løbet at året forekomme forskellige temaer og traditioner og det vil løbende bliver meldt ud til jer. Vi laver løbende aktivitetskalender, som bliver sendt ud til jer. Kalenderne vil primært strække sige over et par uger. Hvis børnene skal på tur eller der er behov for at medbringe cykel eller andet vil I som forældre modtage besked. 

 

Lukkedage

I skoleåret 2022/23 har Dussen lukket:

 • Alle helligdage (Gælder også Grundlovsdag d. 5 maj)
 • 27/12 & 30/12  er der mulighed for sampasning med de andre skoler i Klyngen
 • Fredag den 22. maj (dagen efter Kr. himmelfartsdag)
 • Sommerferie lukket i uge 29 & 30

Husk at svare på tilmeldingerne på Aula til Efterårsferie, Vinterferie, Påskeferie og Sommerferien. Vores bemanding bliver lavet i forhold til tilmeldingerne.

 

DUS i ferieperioder

I ferieperioderne vil vi gerne give børnene nogle spændende og sjove oplevelser. For at vi kan komme afsted på ture, er det nødvendigt at jeres børn kommer inden klokken 09:30. HUSK at være opmærksomme på dette og spørg gerne personalet omkring aktiviteter i ferie perioden.

 

 

Kontakt & Kommunikation

Der er kontrolleret fremmøde i Dussen og det betyder der skal gives besked ved sygdom, fridag eller andet. Vi skal registrere, om barnet er her eller fraværende. Ved fravær eller manglende besked kontakter vi forældrene.

Til kommunikation imellem Dus og forældre bruger vi Aula og Aulas komme/gå system.

 • Dussen´s tlf: 93520436 kan benyttes i åbningstiden
 • Skolen kan kontaktes på 99824355

HUSK altid at opdatere jeres data på Aula, når der forekommer ændringer.

 

Praktisk Info

 

Ulykkesforsikring: Da Aalborg Kommune ikke tegner kollektiv ulykkesforsikring for børn i skolen, hverken i undervisnings- eller fritidsdelen, skal forældrene selv sørge for at tegne familieulykkesforsikring og anmelde eventuelle skader og uheld til jeres eget forsikringsselskab. 

 

Indeskoordning: I Dussen har vi indeskoordning. Dette har vi for at have en ren DUS. Det vil sige at børnene skal tage deres udendørs fodtøj af og forældrene skal benytte de blå futterJ

 

Påklædning & Garderoben: Hvert barn har deres egen garderobe til tøj, tasker, regntøj osv. Vi opfordrer forældrene til løbende at tjekke deres børns tøj og sørge for at garderoben er up to date J

Ind- og udmeldelse: Når I melder jeres barn i Mini-DUS, så gælder tilmeldingen til og med 3. klasse. Barnet kan gå i DUS til og med 3.klasse og benytte feriepasningen i JULI 2020.

Indmeldelse foregår på www.pladsanvisningen-online.dk

Indmeldelsen kan ske fra dag til dag. Udmeldelse skal ske med en måneds varsel, inden den 1. i en måned. Der er pladsgaranti.

Har I spørgsmål vedr. manglende indmeldelse, udmeldelse eller andet henviser vi til at I bruger dette link: www.pladsanvisningen-online.dk , hvor der kan findes svar. Ellers kan Pladsanvisningen i Børn & Unge kontaktes for yderligere hjælp.